Healthcare

Cardiac surgery associates

Project Details:

LOCATION
Downers Grove, IL

SPACE
1,700 sq. ft.

SCOPE
This healthcare office client wanted to refresh their waiting room and reception area to create a more inviting space for their patients and update the interior style and materials.

Our VID design team replaced the old broadloom carpet with new luxury vinyl plank in an interesting pattern. We also designed an accent wall with some stone detail for their entryway logo wall.  Through space planning, our team rearranged their existing seating to create a better layout for their employees. The main focus was a brand new custom-designed reception desk that would coordinate with their existing finishes but also look more modern.  Overall this was a simple refresh that completely changed the look of the space.